Hakkari'de "Stres ve Kriz Yönetim" eğitimi

Hakkari'de "Stres ve Kriz Yönetim" eğitimi

Hakkari Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından "Stres ve Kriz Yönetimi" konulu bir eğitim düzenledi.

Hakkari Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından stres ve kriz yönetimi noktasında yapılması gerekenlerin ele alındığı "Kriz ve Stres Yönetimi" konulu bir söyleşi gerçekleştirildi.

Zeynel Bey Yerleşkesi Muhammed Selim Seven Konferans Salonu’nda düzenlenen söyleşiye; Hakkari Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Sait Taylan, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Melek Erdek, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Özgür Tutal, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Mehmet Şerif Arslan, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Söyleşide, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Serdar Özdinç, “Kriz ve Stres Yönetimi, Yönetim ve Yönetimin Fonksiyonları, Bir Yönetim Sorunu Olarak Kriz, Kriz Süreci, Kriz ve Plan Dışı Değişimin Yönetimi, Stres ve Stresin Kaynakları, Stresle Baş Etme Yöntemleri” gibi farklı konu başlıkları altında katılımcıları bilgilendirdi.

Özdinç, çalışma ortamında yaşanılan stresin yönetilmesi ve kriz durumlarında çözüm sağlayabilmek için uygulanması gereken metodlar hakkında bilgi verdi.

Söyleşi, soruların cevaplandırılmasının ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Sait Taylan’ın Öğr. Gör. Serdar Özdinç’e sunumlarından dolayı teşekkür belgesi vermesiyle sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.