Hakkari'de silah ve mühimmat ele geçirildi
HAKKARİ'de jandarma ekipleri, silah, anti-tank mühimmatı, ve el yapımı patlayıcı ele geçirdi.
Hakkari Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Merkeze bağlı Konak Köyü Berçelan Yaylasında düzenlediği operasyonla ilgili açıklama yaptı.
Açıklamada şu ifadelere yer verdi;
''PKK/KCK bölücü terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik olarak arazide yürütülen çalışmalar kapsamında terör örgütüne ait 4 adet AK-47 kalaşnikof piyade tüfeği, 1 adet keskin nişancı tüfeği, 9 adet anti-tank mühimmatı, 7 adet AK-47 kalaşnikof şarjörü (dolu), 4 adet keskin nişancı tüfeği şarjörü (dolu), 3 adet pil bloğu ve 2 adet büyük tüp ele geçirildi.''

UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
