Hakkari’de Relax Spor Merkezi Hizmete açıldı

Hakkari’de Relax Spor Merkezi Hizmete açıldı

Hakkarili Beden Eğitimi Öğretmeni Fatih Berkay tarafından “Relax Sağlıklı Yaşam ve Spor Merkezi” görkemli bir açılışla hizmet vermeye başladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Pehlivan Mahallesi Çolemerik Caddesi Rüya Plazanın 4. Katında hizmete açılan “Relax Sağlıklı Yaşam ve Spor Merkezi” açılışına Ak Parti İl Başkanı Zeydin Kaya, HATSO Genel Sekreteri Fikret Keskin, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Taş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emin Yıldırım, Dr. Öğr. Üyesi Tahir Yaşar, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Cumhur Demir, Gençlik Kolları Başkanı Kenan Beyter, TÜGVA İl Temsilcisi Harun Aşan ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılış kurdelesini keserken açıklamada bulunan Ak Parti İl Başkanı Zeydin Kaya,” Kentimizde sağlıklı yaşam spor merkezinin açılışı için bir araya geldik. Kentimize güzel bir hizmeti daha sunmanın heyecanını yaşıyoruz. Burada 4 kardeşimiz istihdam ediliyor. Tabi bunlarda evlerine ekmek götürecek. Bunlar güzel hareketler. Sporla yaşam için bu tür merkezler çok önemlidir. Tekrardan kentimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Spor merkezinin işletme sahibi ve ayrıca beden eğitimi öğretmeni Fatih Berkay ise,” Spor merkezimizi devraldık. Aynı isimle ve deneyimli antrenörlerimizle salonumuzda hizmet vermeye devam edeceğiz. Bu vesileyle devraldığımız iş yerimizin açılışını yaptık. Spor merkezimize yenilikler getireceğimizi düşünüyorum. Spor salonumuzda; Sahuna, Cardio Buhar Odası, Sağlıklı kilo verme, Fitness, Pilates, Step ve Sağlıklı kilo alma gibi hizmetimiz mevcut. Açılışımıza katılan herkese teker terek teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Açılış verilen ikramlarla son buldu.  

İLETİŞİM; 0544 889 3031

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.