Hakkari'de rahatsızlanan 3 kişi ekiplerin çabasıyla hastaneye yetiştirildi

Hakkari'de rahatsızlanan 3 kişi ekiplerin çabasıyla hastaneye yetiştirildi

Hakkari'nin Şemdinli ve Yüksekova ilçelerinde yolları kardan kapanan köylerde rahatsızlanan 3 kişi, ekiplerin çabasıyla hastaneye ulaştırıldı.

Şemdinli'ye bağlı Tekeli köyüne bağlı Üstün Ağaç mezrasında rahatsızlanan Reşit Tekin'in yakınları, yolun kardan kapalı olması nedeniyle 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istedi.

Bölgeye yönlendirilen sağlık ekiplerinin yoğun kar nedeniyle ilerleyememesi üzerine İl Özel İdaresi Şemdinli Şantiye Şefliği ekipleri çalışma başlattı.

Ekipler 3 saat süren çalışma sonucu yolu açarak sağlık görevlilerinin köye ulaşmasını sağladı.

Tekin, ekiplerce ambulansa alınarak Şemdinli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Şemdinli Kaymakamlığının sosyal medya hesabından yapılan bilgilendirmede, karla mücadele ve sağlık ekiplerinin özverili çalışması sonucu rahatsızlanan bir hastanın hastaneye ulaştırıldığı belirtildi.

aa-20230203-30163121-30163119-hakkaride-rahatsizlanan-3-kisi-ekiplerin-cabasiyla-hastaneye-yetistirildi.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.