Hakkari’de Patlama ve Trafik Kazası: Aynı Aileye İki Acı Haber

Hakkari’de Patlama ve Trafik Kazası: Aynı Aileye İki Acı Haber

Hakkari’de demir atölyesinde meydana gelen patlamada ağır yaralanan 14 yaşındaki Ahmet Baran Uysal, Van Yanık Merkezi’nde yoğun bakımda tedavi altına alınırken, oğlunun durumunu öğrenmek için yola çıkan babası da trafik kazası geçirdi.

 

Olay, Dün öğle saatlerinde Hakkari’nin Kıran Mahallesi’nde, İl Jandarma Komutanlığı karşısında bulunan bir demir atölyesinde meydana geldi. İddiaya göre sobaya tiner dökülmesi sonucu yaşanan patlamada ağır yaralanan Ahmet Baran Uysal, Hakkari Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalenin ardından Van Yanık Merkezi’ne sevk edildi.

Yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Uysal’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ve müşahade altında tutulduğu öğrenildi.

Öte yandan, oğlunun yaralandığını öğrenen baba, Şırnak’tan Hakkari’ye doğru yola çıktığı sırada trafik kazası geçirdi. Kazada babanın sağlık durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.