Hakkari'de Pancar Toplarken Uçuruma düştü

Hakkari'de Pancar Toplarken Uçuruma düştü

Hakkari'de pancar toplamak için çıktığı kayalıklardan uçuruma yuvarlanan vatandaş hayatını kaybetti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari'de pancar toplamak için dağlık alana çıkan bir vatandaş, uçuruma yuvarlanarak hayatını kaybetti.

Hakkari'ye 25 km uzaklıkta bulunan Oğul köyü yakınlarındaki dağlık bölgede meydana geldi. Burada pancar toplayan 7 çocuk babası Cemil Tarhan (59) isimli vatandaş, dengesini kaybederek uçurumdan yuvarlandı. Ağır yaralı olarak Hakkari Devlet Hastanesine kaldırılan Tarhan, sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

İl Özel İdaresinden emekli olan Tarhan, Kıran Mahallesi'ndeki aile mezarlığında yüzlerce kişinin katılımıyla toprağa verildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.