Hakkari'de pancar toplarken kalp krizinden can verdi
Hakkari'de pancar toplamaya giden Kasım Acar isimli vatandaş geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
HAKKARİ OBJEKTİF HABER
Edinilen bilgilere göre Hakkari merkeze Kaval Köyü kırsal bölgesindeki Bavgüza mıntıkasında pancar toplamaya giden Kasım Acar isimli vatandaş geçirdiği kalp krizi geçirdi.
60 yaşlarında olduğu öğrenilen esnaf Kasım Acar olay yerinde hayatını kaybederken, haber verilmesiyle bölgeye 112 ekibi ve jandarma sevk edildi.
Acar'ın cenazesinin otopsi işlemi için Hakkari Devlet Hastanesine kaldırılması bekleniyor.



UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum
