Hakkari'de özel eğitim öğrencileri yıl sonu şenliğinde eğlendi

Hakkari'de özel eğitim öğrencileri yıl sonu şenliğinde eğlendi

Hakkari Özel Eğitim Uygulama Merkezince düzenlenen yıl sonu şenliğinde çeşitli gösteriler yapan öğrenciler, halay çekerek eğlendi.

Okulun bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte, öğrencilerin öğretmenleri eşliğinde yaptıkları ürünlerin yer aldığı stantları gezen Vali Yardımcısı Mustafa Berat Kasımoğlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, öğretmenlerden bilgi aldı.

Ardından öğrenciler çeşitli gösteriler sunarak, çuval ve kaşıkla yumurta taşıma yarışması yaptı.

Palyaço ve çeşitli kostümler giyen Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişi Bölümü öğrencileri de yaptıkları etkinlikle öğrencilere keyifli anlar yaşattı.

7 yaşındaki görme engelli öğrencinin seslendirdiği şarkıların beğeni topladığı etkinlikte öğrenciler halay çekerek güzel zaman geçirdi.

Etkinlik alanında düzenlenen kermesten elde edilecek gelirin öğrencilerin ihtiyaçları için kullanılacağı bildirildi.

Özel Eğitim Öğretmeni Tuğba İrinç, yaptığı açıklamada, alanda öğrencilerin yaptıkları ürünlerin satışa sunulduğu stantların yanı sıra farklı etkinliklerin yapılabileceği bölümler oluşturulduğunu söyledi.

Öğrencilerle güzel bir etkinlik gerçekleştirdiklerini dile getiren İrinç, "Öğrencilerimiz yıl boyunca çok güzel çalışmalar ortaya koydu. Lise öğrencilerinin yine etkinliğe büyük katkısı oldu. Öğrencilerimiz çok eğlendi." dedi.

Etkinliğe Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Salih Kaya, diğer okullardaki özel eğitim sınıfları öğrencileri, öğretmen ve veliler de katıldı.

aa-20220525-27968758-27968757-hakkaride-ozel-egitim-ogrencileri-yil-sonu-senliginde-eglendi.jpg

aa-20220525-27968758-27968753-hakkaride-ozel-egitim-ogrencileri-yil-sonu-senliginde-eglendi.jpg

aa-20220525-27968758-27968752-hakkaride-ozel-egitim-ogrencileri-yil-sonu-senliginde-eglendi.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.