Hakkari'de Ölüm virajına bariyer yapıldı

Hakkari'de Ölüm virajına bariyer yapıldı

Hakkari'nin Karşıyaka Mahallesi Gupsi Semtinde 'Ölüm Virajı' olarak bilinen yola bariyer yapıldı.

Hakkari'nin Karşıyaka, Gazi Mahallesi, Otluca köyü ve birçok yerleşim yerinin alternatif yol olarak kullandığı Kırkkonutlar arkasındaki yolun tehlike saçtığını ifade eden mahalle sakinleri yol kenarına bariyer yapılması talebinde bulunmuşlardı. 150 metre yüksekliği bulunan yol kenarında en ufak bir önlemin bulunmadığını belirten Karşıyaka Mahalle sakinleri, yolda yaya geçmekten bile korktuklarını ifade etmişlerdi. 

Vali Çelik, Karşıyaka Mahallesi Gupsi Semtine 240 metre uzunluğunda yapılan bariyer çalışmalarını yerinde inceleyerek, Belediye Başkan Yardımcısı Hamit Zibek’ten çalışmaların 3 Mart’ta biteceği bilgilerini alan Vali Çelik, yapılan çalışmalar için ilgili personele teşekkürlerini iletti.

  Mahalle sakinleri, bariyer yapımında emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

583b761f-4cc0-4e9b-90a4-c29e332a0816-001.jpgghlpndexmaaoy3c.jpgghlpndawiaaybf7.jpgghlpo2hweaegfpp.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.