Hakkari'de okullar tatil edildi

Hakkari'de okullar tatil edildi

Soğuk ve yağışlı havanın etkili olduğu Hakkari, Yüksekova ve Şemdinli'de eğitime bir gün ara verildi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Valiliğince alınan kararla, Merkez, Yüksekova ve Şemdinli'de yoğun kar yağışı, buzlanma nedeniyle 10 Şubat 2022 Perşembe günü (Bugün)  eğitim- öğretime bir gün ara verildi. 

Ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarda çalışan hamile ve engelli personeller de izinli sayılacaktır.

Meteoroloji'den yapılan uyarıda kentte yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımda aksamalar, buzlanma, don, tipi ve yüksek kar örtüsüne sahip eğilimli alanlarda çığ riski gibi olumsuzluklar yaşanabileceği belirtilmiş, vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması istenmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.