Hakkari'de öğrencilere kırtasiye desteği

Hakkari'de öğrencilere kırtasiye desteği

Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneğinden öğrencilere kırtasiye desteği

Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneği hayırseverlerin desteği ile Hakkari il ve ilçelerinde yaklaşık 200 özel gereksinimli öğrenciye çanta ve kırtasiye yardımında bulundu.

Yapılan yardım ile ilgili yazılı açıklamada bulunan Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneği Başkan Yavuz Aydoğdu, gönüllü hayırseverlerin desteği ile özel gereksinimli çocuklar okusun, gezsin ,eğlensin ve mutlu olsun diye bu tür engelsiz yaşam desteklerinin gün geçtikçe yükseltmeye devam edeceklerini söyledi.

Tohum toprağa engelliler topluma emanet olduğunu söyleyen Aydoğdu, ''Biz inandığımız yolda tüm engelli bireyleremize gönül vererek köprü ve ışık olmaya çalışacağız Başkan Aydoğdu son olarak biz beraber güçlüyüz biz bir aileyiz iyilik bulaşıcıdır.'' ifadelerini kullandı. 

whatsapp-image-2022-10-10-at-13-11-14.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum