Hakkari'de öğrenciler Uçurumun kenarında okula gidiyorlar

Hakkari'nin Merzan Mahallesinde bulunan Karşıyaka İlk/ Ortaokulu öğrencileri 50 metrelik uçurumun kıyısından okula gidiyorlar. Öğrenci velileri büyük tehlike arz eden yol için bir çare bulunması çağrısı yapıyorlar.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari'de yaklaşık 250 öğrencisi bulunan Karşıyaka İlk ve Ortaokulunun Anasınıfı, ilk ve ortaokula giden öğrencileri uçurumun kenarındaki patika yolu kullanarak okula gidip gelmek zorunda kalıyorlar.

Yaklaşık elli metrelik uçurumun kenarında bulunan 100 metrelik patika yolu kullanan öğrenciler uçuruma düşme riski ile karşı karşıya kalıyorlar. 

Öğrenci velileri, özelikle yağışlı havalarda yolun çocukları için büyük bir tehlike arz etiğini belirterek, acilen tedbir alınmasını istiyorlar.

Cep telefonu ile çektiği görüntüyü haber merkezimize ulaştıran bir veli yolu kullanan öğrencilerin her gün büyük bir tehlike ile karşı karşıa kaldığına dikkat çekiyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
6 Yorum