Hakkari'de miniklerin okuma bayramı

Hakkari'de miniklerin okuma bayramı

Hakkari Vali İdris Akbıyık Ortaokulu 1. sınıf öğrencileri tarafından okuma bayramı düzenlendi.

Öğle saatlerinde Halk Eğitim Merkezin  Salonu'nda düzenlenen programa  bazı daire amirleri ile çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

Program öncesi bir konuşma yapan Okul Müdürü Şükrü Ecer,  1. sınıfların okuma bayramına 6 ayrı sınıfın katıldığını ve 40 günlük bir çalışma sonucunda bu etkinliğin hazırlandığını belirtti. Ecer, "Sınıflarımız ortak bir çalışma yaparak böyle güzel bir etkinlik düzenlediler.

Okuma bayramına yaklaşık 134 öğrenci katılmıştır. Bu tür etkinliklerimiz bundan sonra da katlanarak devam edecektir. Programa büyük ilgi gösteren katılımcılara teşekkür ediyorum" dedi.
Okumu bayramında öğrenciler defile, skeçler, tiyatro, rondlar ve dans topluluğu gösterisinde bulundular. Öğrencilerin  Program sonunda öğrencilerin tümüne okuma belgesi verildi.

cb0b9d00-0698-4d8d-a9e8-8e854db171d4.jpg

cab1ce8f-ad83-42dd-95c0-ff1092841756.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.