Hakkari'de Millet İttifakı Bileşenleri ziyaretlerine devam ediyor

Hakkari'de Millet İttifakı Bileşenleri ziyaretlerine devam ediyor

Cumhuriyet Halk Partisinin başını çektiği Millet İttifakı Hakkari'de seçim çalışmalarına devam ediyor.

14 Mayıs Genel seçimlere az bir süre kala partilerin seçim çalışmaları devam ediyor.

Millet İttifakı CHP Hakkâri Milletvekili adayları Nazım Demir ve Adnan Hatipoğlu, CHP Hakkari İl Başkanı Mehmet Tunç, Merkez İlçe Başkanı Hurşit Taş, Saadet Partisi İkinci Başkanı Rahmi Çiftçi ve Gelecek Partisi Merkez İlçe Başkanı Sinan Yördem ile CHP İl Teşkilatı yöneticileri, Hakkari merkezde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Ziyarette pazar günü yapılacak seçimlerde Millet İttifakı olarak iktidara geleceklerini, bu sofrada kendilerinin de olmasını istediklerini ve esnafın da kendilerine sıcak ilgi göstermesinin milletvekili adayları ve Millet İttifakı bileşenlerini memnun ettiğini belirtti.

CHP Milletvekili adayı Adnan Hatipoğlu kentteki bir köyü ziyaret ederek köy halkıyla bir araya geldi.

Köyde yaşayan vatandaşlarla bir araya gelen Hatipoğlu, vatandaşın sorunlarını basında yer vereceğini dile getirdi.

Hatipoğlu '' 2000'li yıllarda ülkemizin kuruluşunun 100. yıldönümünü kutlayacağımız bu yılda hala yol sorununu konuşuyor olmaktan utanıyoruz. Ayrıca, köy içinden akan derenin ıslah edilmemesi, her yağmurda taşan derenin köyde sel ve taşkına neden oluyor. DSİ'nin derenin ıslah etmemesi kabul edilemez. , Bu işlerin Hakkari Valiliği ile DSİ'nin ihmalidir. En kısa sürede eksikliklerin giderilmesi için yetkilileri harekete geçireceğiz Millet İttifakı iktidarında Hakkâri kentinin köylerinin yol, su ve diğer hizmetlerinin tamamının yapılmasına çalışacaklarını, 21 yıllık AKP iktidarının maalesef bu kente bakmadığını, üstelik köy halkının 21 yıldır bu kente küs olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan bu defa kendilerinin bu pazar günü küseceklerini ve ona oy vermeyecekler.''

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.