Hakkari'de Meydan Kuyumculuk açıldı

Hakkari'de Meydan Kuyumculuk açıldı

Hakkari'de ‘’Meydan Kuyumculuk’’ isimli iş yeri hizmete girdi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Uzun yıllardır kuyumculuk sektöründe hizmet veren Genç Girişimciler İdris Arslan ile Cengiz (Talip) Çiftçi tarafından Bulak Mahallesi Kayacan Caddesi İdem Market arkasında hizmete açıldı.

Açılışa Hakkari Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu, Ak Parti İl Başkanı A. Mütalip Özbek, Hakkari Belediye Başkan Yardımcısı Hamit Zibek, Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı, Durankaya Belediye Başkanı İsmail Demirci, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Cumhur Demir, İş İnsanı Avukat Özkan Ölmez, Mali Müşavir Reşit Orman, Faruk Kahraman, Arabulucu Avukat Adnan Demirkan, Borsa Gold sahibi iş insanı Cahit Baş, vatandaşlar ve çok sayıda esnaf katıldı. 

Müftü İsmail Fakirullah'ın hayır duası okumasının ardından, işyerinin açılış kurdelesi İl müftüsü İsmail Fakirullah ile Ak Parti İl Başkanı a. Mütalip Özbek ve diğer katılımcılar tarafından  kesildi.

Başkan Özbek ve Müftü Fakirullah'ın genç girişimcileri tebrik ederek yen işyerlerinin hayırlı olmasını dilediler.

Kalabalık bir topluluğun katıldığı açılışta konuklara tatlı ve içecek ikram edildi.

Gelen konuklar açılış nedeniyle genç girişimciler Çiftçi ve Arslan'ı tebrik ederek işyerlerinin uğurlu olması dileğinde bulundular.

Uzun yıllar kuyumculuk sektöründe çalışan İdris Arslan İle Cengiz Çiftçi güç birliği yaparak kurdukları Meydan Kuyumculuk'ta 14 -22 ayar altının yanı sıra her çeşit bilezik, çeyrek, yarım ve tam altın ile gelin setleri bulunuyor. 

Birinci önceliklerinin müşteri memnuniyet olduğunu dile getiren girişimciler Cengiz Çiftçi ile İdris Arslan açılışa katılan davetlilere teşekkür ettiler. 

Çiftçi ve Arslan ‘’Geniş ürün yelpazesi ile hizmet vermeyi hedeflediğimiz işyerimizde kalite ve güven her zaman ön planda olacak. Kuyumculuk sektöründe yeni bir vizyon kazandıracağız" mesajını verdiler. 

13.jpg

3.jpg

4.jpg

 

14.jpg

5.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

15.jpg

11.jpg

6.jpg

16.jpg

12.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.