Hakkari’de METCAR AUTO & RENT A CAR açıldı

Hakkari'de ikinci el araç alım satımı ile yapılan METCAR AUTO & RENT A CAR görkemli bir açılış töreni ile hizmete açıldı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkarili genç girişimci Aytekin Çetinkaya tarafından Dağgöl Mahallesi Medeni Sancar Kavşağı Emniyet Müdürlüğü yanında ikinci el araç alım satımının yapıldığı METCAR AUTO & RENT A CAR hizmete açıldı.

Açılış törenine Pinyanişi Aşireti Liderleri Ali İhsan Zeydan, Orhan Piruzbeyoğlu, Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Taş, CHP Hakkari Milletvekili Aday Adayı Nazım Demir, DEVA Partisi Hakkari İl Başkanı İbrahim Piruzbeyoğlu, Hakkari Esnaf Odası Başkanı İsmail Akboğa, Hakkari Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdi Arslan, iş insanları, esnaflar ile çok sayıda davetli katıldı.

İşyerinin açılış kurdelesi Pinyanişi Aşireti Liderleri Ali İhsan Zeydan, Orhan Piruzbeyoğlu, Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Taş tarafından kesildi.

Açılış sırasında kısa bir açıklama yapan Pinyanişi Aşireti Liderleri Ali İhsan Zeydan, işyerinin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Taş ‘da 6 Şubat tarihinde Maraş merkezli 11 ilde meydana gelen depremlerde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet yaralılara şifa diledi.

Büyük felaket sonrası Hakkari’de ilk defa bir işyerinin açılışını yaptıklarını söyleyen Başkan Taş, girişimci Aytekin Çetinkaya’yı tebrik etti ve

Genç girişimci Aytekin Çetinkaya açılış törenine katılan herkese teşekkür ettiler.

Her marka ve modelde ikinci el oto alım-satım işi yapılacağını belirten Çetinkaya “Oto alımlarında aracı kendimiz peşin paraya alıp satıyoruz. Her türlü aracı değerinde alıp, satıyoruz. Ayrıca araç kiralama işini de yapıyoruz” ifadelerini kullandılar.

Açılış davetlilere yapılan ikram ile son buldu.

11.jpg

10.jpg

9.jpg

8.jpg

1-001.jpg

4.jpg

6.jpg

7.jpg

2-001.jpg

3.jpg

5.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.