Hakkari'de külçe altın operasyonu

Hakkari il emniyet müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda 28 kilogram gümrük kaçağı külçe altın ele geçirildi. Yakalanan 2 kişi serbest bırakıldı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

İl Emniyet müdürlüğü ekipleri, Hakkari-Van Karayolu üzerindeki kontrol noktasında, şüphe üzerine bir aracı durdurdu. Ekiplerin araçta  yaptığı arama sonucunda  her biri bir kilo olan 28 adet gümrük kaçağı külçe altın ele geçirildi.

Olayla ilgili yakalanan 2 şüpheli şahıstan biri savcılık tarafından serbest bırakıldı, diğer şüpheli şahıs da adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.