Hakkari'de KÖYDES İl Tahsisat Komisyonu Toplantısı yapıldı

Hakkari'de KÖYDES İl Tahsisat Komisyonu Toplantısı yapıldı

Hakkari'de '2022 Yılı KÖYDES İl Tahsisat Komisyonu Toplantısı' gerçekleştirildi. Vali ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda 2022 yılında yapılacak yatırımlar ele alındı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER 

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı Mustafa Emre Kılıç, Vali Yardımcısı İl Özel İdare Genel Sekreteri Tevfik Kumbasar, Çukurca Kaymakamı Hasan Kurt, Şemdinli Kaymakamı Muhammet Tugay, İl Genel Meclisi Başkanı Nesibe Gümüşlü ve ilgili kurum amirleri katıldı.

Hakkari'nin tarihin en büyük yatırımlarına almaya devam ettiğini belirten Hakkari Valisi İdris Akbıyık, 2022 yılında kent geneli için 35 milyon 021 bin 540 TL ödenek ayrıldığını bu ödenek ile 28 yol, 21 içme suyu ve 2 Atık su projesi olmak üzere toplam 51 proje yapmayı planladıklarını söyledi.

KÖYDES kapsamında Hakkari merkez ve ilçelerinde 2021 yılında yapılan ve 2022 yılında yapılması planlanan yatırımların değerlendirildiği toplantıda İl Özel İdaresi Bilgi İşlem Müdürü Hamdullah Temel bir sunum yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum