Hakkari'de Korkunç Kaza: Genç Asansör Boşluğuna Düştü
Hakkari’de asansör boşluğuna düşen genç yaralandı.
Hakkari’nin Berçelan Mahallesi’nde akşam saatlerinde meydana gelen talihsiz olayda, 25 yaşındaki D. Kurt isimli genç, henüz belirlenemeyen bir nedenle asansör boşluğuna düştü. Düşme olayı sonrasında, aile üyeleri ve çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Servis'e bildirdi. İhbar üzerine olay yerine Hakkari AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
Kurtarma çalışmaları sonucunda, asansör boşluğuna düşen genç başarılı bir şekilde kurtarıldı. Yaralı olarak ambulansa taşınan D. Kurt, Hakkari Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Hastanede yapılan muayenelerde gencin durumu ile ilgili henüz bilgi alınmadı.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum
