Hakkari’de Kazada hayatını kaybeden Ayşe Öğretmenin sınıfında hüzün!

Hakkari-Çukurca karayolundaki Olgunlar (Çemkan) köyü mevkiinde meydana gelen kazada hayatını kaybeden Öğretmen Ayşe Koç Yıldız sınıfında büyük hüzün vardı.

 

Hakkari-Çukurca karayolunda bulundukları otomobilin zap suyuna uçması sonucu Denizli nüfusuna kayıtlı 31 yaşındaki polis memuru Cihat Yıldız ve Öğretmen olan eşi 30 yaşındaki Ayşe Koç Yıldız çevredeki vatandaşların yardımı ile bulundukları araçtan çıkartılarak Hakkari devlet hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden Hakkari Şehit Çetin Deniz İlköğretim Okulu Öğretmeni Ayşe Koç Yıldız’ın (30) görev yaptığı sınıfında öğrenci velileri tarafından fotoğrafının bulunduğu masasına çiçekler konularak anıldı.

Şehit Çetin Deniz İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Naci Atan, Geçen yıl il içi tayinen atanan Ayşe hocayı dün Hakkari Çukurca Kara Yolunda yaşanan bir kazada kaybettiklerini söyledi.

Atan; ''Okul yönetimi, veliler olarak yaşanan olaydan dolayı çok üzüldük. Kurum olarak, veliler olarak bu acıyı çok derinde yaşıyoruz. Ayşe hocamızda Allahtan rahmet diliyoruz. Eşi polis memuru da şuan yoğun bakımda tedavi görüyor. Ona da acil şifalar diliyoruz. Ayşe öğretmenimiz bütün öğrencilerin ve öğretmenlerin gönlünde taht kurmuş .Ayşe öğretmenimize Allahtan rahmet, sevenlerine başsağlığı dileriz.''

e94442ca-f23c-4a34-add7-244bd17ad03f.jpg

img-9657.jpg

img-9666.jpg

img-9661.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum