Hakkari'de karla mücadele sürüyor

Hakkari'de karla mücadele sürüyor

Hakkari'nin Yüksekova ve Şemdinli ilçelerinde, yüksek kesimlerde ekiplerin yol açma çalışmaları nisan ayında da devam ediyor.

İl Özel İdaresi ekipleri, yer yer 3 ile 4 metreyi bulan kar kalınlığına karşı, zorlu coğrafyada yolları açık tutmak için büyük bir özveriyle çalışıyor.

Nisan ayının sonuna gelinmesine rağmen, üs bölgelerine ulaşımın kesintisiz sağlanabilmesi için iş makineleri gece gündüz demeden mesai yapıyor.

Karla kaplı yolların bazı bölümlerinde kar temizleme çalışmasını tamamlayan ekipler, kalan kısımları da kısa sürede açmayı hedefliyor.

Vcfddsftrd

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.