Hakkari'de kar yağışı beraberinde kaza getirdi

Hakkari'de kar yağışı beraberinde kaza getirdi

Hakkari'de havanın aniden soğuması sonrası kar yağdı. Kar yağışının etkili olduğu kent beyaza bürünürken, kar yağışı nedeniyle Merzan Mahallesinde kontrolden çıkan araç takla attı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari'de etkili olan soğuk hava akşam saatlerinde yerini kar yağışına bıraktı.

Kent merkezi kısa sürede beyaza bürürken, kar yağışı beraberinde kaza getirdi. Merzan Mahalesi Golazüryan Cad. Çölemerik Meslek Yüksek Okulu Köprüsü'nün girişinde sürücüsünün ismi ve plakası öğrenilemeyen bir araç kontrolden çıkarak şarampole uçtu. 

Şans eseri ölen ve yaralananın olmadığı kaza sonrası çok sayıda vatandaş bölgede toplandı.

Kentin en kalabalık mahallesinde vatandaşların yoğun olarak kullandığı yol aynı zamanda üniversite öğrencileri, KYK Yurdunda kalan öğrenciler ve Merzan Mahallesinde bulunan tüm okulların öğrenci ve servislerinin geçiş güzergahı görevini görüyor.

Daha önce de sık sık kazaların meydana geldiği bölgede yaşayan mahalle sakinleri belediyeden bölgeye istinat duvarı yapılmasını talep ediyorlar.

1.jpg

2-001.jpg

3-001.jpg

4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.