Hakkari'de kar altında Mantar satışı

Hakkari'de kar altında Mantar satışı

Hakkari'de Reşit Özdemir isimli genç tarafından kar altında satışa sunulan mantarları görenleri şaşırttı.

MEHMET ÖZKAN/HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari'nin Şemdinli ilçesine bağlı Derecik Beldesi'nde getirildiği belirtilen bir meyve kasası  dolusu mantar, kent merkezinde satışa sunuldu. Normalde yılın mayıs ayında piyasaya çıkan mantarlar bu yıl daha erken yetişti.

Reşit Özdemir (18) isimli genç tarafından kilosu 50 TL'ten satılan mantarları gören vatandaşlar, şaşkın bakışlar arasında mantarlara bakıp kilosunun kaça satıldığını sorarken, mantar almak için gelen başka bir vatandaş ise, yılın bu mevsiminde mantarların piyasaya çıkmasının ilginç olduğunu belirterek, "Genelde mantarlar Mayıs ayında yetişir. Ancak bu mantarlar Derecik Beldesinden geldiği için daha erken yetişmiş. Demek ki, oranın mevsimi daha sıcak" diye konuştu.

751f933b-3c7b-412f-9b0a-f93c51dcf7b0.jpg

dsc_2474.jpgdsc_2469.jpgdsc_2483.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.