Hakkari'de kaliteli ve uygun etin adresi Karagöz kasabı!

Hakkari’nin Kayacan Caddesi Fakülte Derslikleri karşısında hizmet veren Karagöz Kasabı kırmızı eti en uygun fiyata bulabileceğiniz adres Karagöz kasabı!

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Uzun yıllardır Hakkari'de hem hayvancılık hem de kasaplık yapan Hakkarili Genç Girişimci Orhan Karagöz Bulak Mahallesi Kayacan Caddesi Fakülte Derslikleri karşısında kendisine ait kasap dükkanında kırmızı et fiyatlarında inanılmaz indirim kampanyası başlattı.

Piyasada 230 TL olan kemikli eti Karagöz Kasabında, 190 TL, 300 TL olan kemiksiz etin kilosu ise 250 TL'ye bulabilirsiniz!

Kendi köyünde beslediği küçükbaş hayvanları Mezbahanede kestiren, kentin en genç kasabı Orhan Karagöz, kaliteli eti en uygun fiyata bulabileceğiniz adresin Karagöz Kasabı olduğunu söyledi. 

Veteriner hekim kontrolünde günlük kesim yaptıklarını anlatan Karagöz, et fiyatlarının 220 - 300 lirayı bulduğu bu günlerde başlattığı kampanya sayesinde Türkiye'nin en ucuz etini sattığını kaydetti.

Kampanyasının sadece vatandaşlar için olduğuna dikkat çeken Genç Girişimci Orhan Karagöz sağlıklı beslenmenin önemli olduğunu bunun için de kırmızı et tüketmenin bir gereklilik olduğunu söyledi.

Karagöz, 

ADRES: Pehlivan Mahallesi Çölemerik Caddesi Taş apartmanı Kat: 1 No: 39-Hakkari

3.jpg

2.jpg

1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.