Hakkari'de kaçakçılık operasyonu

Hakkari'de kaçakçılık operasyonu

Hakkari Valiliği kentte düzenlenen operasyonda çok sayıda yabancı menşeli çay, pirinç ve değişik markalarda sigara ele geçirildiğini duyurdu. .

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Valiliğinden operasyona ilişkin yapılan açıklamada 3 Ekim Pazartesi günü Hakkari merkezde İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince geniş çaplı bir operasyon düzenlendiği belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

İl Jandarma Komutanlığı görevlilerimiz tarafından kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesi, suç ve suç unsurlarının elde edilerek şüphelilerin yakalanması amacıyla yapılan çalışmalar kapsamında; 03.10.2022 günü Hakkâri / Merkez ilçesinde icra edilen yol araması faaliyeti esnasında; 371 paket değişik markalarda sigara, 17.700 gram yabancı menşeli Çay, 77.500 gram yabancı menşeli pirinç, ele geçirilmiştir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum