
Hakkari'de kaçakçılık operasyonu
Hakkari Valiliği kentte düzenlenen operasyonda çok sayıda yabancı menşeli çay, pirinç ve değişik markalarda sigara ele geçirildiğini duyurdu. .
HAKKARİ OBJEKTİF HABER
Hakkari Valiliğinden operasyona ilişkin yapılan açıklamada 3 Ekim Pazartesi günü Hakkari merkezde İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince geniş çaplı bir operasyon düzenlendiği belirtildi.
Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
İl Jandarma Komutanlığı görevlilerimiz tarafından kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesi, suç ve suç unsurlarının elde edilerek şüphelilerin yakalanması amacıyla yapılan çalışmalar kapsamında; 03.10.2022 günü Hakkâri / Merkez ilçesinde icra edilen yol araması faaliyeti esnasında; 371 paket değişik markalarda sigara, 17.700 gram yabancı menşeli Çay, 77.500 gram yabancı menşeli pirinç, ele geçirilmiştir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.