Hakkari'de İklim Değişikliğinin Toplumsal Cinsiyet Boyutu semineri

Hakkari’de İklim Değişikliği, Toplumsal Cinsiyet ve Kadın Temalı seminer düzenlendi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

KAMER Vakfı Hakkari İl Temsilciliği; Tarım Orman İl Müdürlüğü’nün katkıları Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde ‘Küresel iklim değişikliğinin toplumsal cinsiyeti boyutu’ konulu bir seminer düzenledi.

Halk Eğitim Müdürlüğü Konferans salonunda düzenlenen seminere Halk Eğitim Merkezi bünyesinde eğitmenlik yapan kadınlar ile kursiyerler yoğun ilgi gösterdi. 

KAMER Vakfı Hakkari İl Temsilcisi Zozan Selimoğlu’nun sunumu ile başlayan Seminerde konuşan Hakkari Halk Eğitim Müdür Nazif Tatlı, eğitimin önemine değindi.

Kadınların topumdaki değişim ve gelişimin en önemli dinamiği olduğunu vurgulayan Tatlı, önümüzdeki süreçte farklı alanlarda eğitim faaliyetlerini sürdürecekleri mesajını verdi.

Hakkari Tarım ve Orman İl Müdürlüğünde görevli Ziraat Mühendisi Şahin Yılmaz da Kadın ve İklim ilişkisini ele aldı.

Su tasarrufuna dikkat çerken Yılmaz, kadının su tasarrufundaki rolüne değindi.   

1.jpg

2.jpg

4.jpg

5.jpg

3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.