Hakkari'de Hijyen Denetimi!

Hakkari'de Hijyen Denetimi!

Hakkari Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipler ilde faaliyet gösteren pastane imalathanelerinde hijyen denetimleri yaptı.

Zabıta Müdürü ve beraberindeki Zabıta ekipleri kentin değişik noktalarında bulunan pastane imalathanelerine yönelik hijyenik denetimi gerçekleştirdi.

İmalathanelerde sağlık kuralına uyulup uyulmadığını da kontrol eden ekipler, ürünlerin son kullanma tarihlerini de detaylı bir şekilde inceledi.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri gıda üretimi yapan iş yerlerinde rutin denetimlerin devam ettiğini belirttiler. Yetkililer, ” Sofralarımızın vazgeçilmesi olan temel gıdamız ekmeklerimizin hijyenik ve sağlık kurallarına uygun şekilde vatandaşların sofrasına gelmesi için denetimler aralıksız devam edecek. Önemli olan halkımızın sağlığı, Yaptığımız denetimlerde herhangi bir olumsuzluğa rastlamadık. İşletme sahiplerini temizlik konusunda gerekli hassasiyeti göstermelerini söyledik. Uyarılara dikkat etmeyen işletmeler hakkında gerekli cezai işlemler hemen uygulanacaktır”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum