Hakkari'de halk toplantısı: Halk esas alınmalı

Hakkari'de halk toplantısı: Halk esas alınmalı

HDP ve Yeşil Sol Parti'nin Hakkari'de gerçekleştirdiği halk toplantısında, kararların alınma aşamasında halkın da esas alınması gerektiğine işaret edildi.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) ile Yeşiller ve Sol Gelecek Partisinin (Yeşil Sol Parti), yeniden yapılanma çalışmaları kapsamında düzenlediği halk toplantısı Hakkari'de devam etti.

Hakkari'de gerçekleştirilen toplantıya, HDP İl Eşbaşkanları, Yeşil Sol Parti Hakkari Milletvekili Öznur Bartın, Yeşil Sol Parti Bitlis Milletvekili Hüseyin Olan, Tevgera Jinên Azad (TJA), PM üyeleri ve birçok yurttaş katıldı.

Yapılan bir dakikalık saygı duruşunun ardından konuşan Hüseyin Olan, halk toplantılarını yurttaşların öneri, eleştiri ve değerlendirmelerini dinlemek için gerçekleştirdiklerini belirtti.

 Ardından toplantı yurttaşların eleştiri ve önerilerinin dinlenmesiyle devam etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.