Hakkari'de Güven Kuyumculuk yeni adresinde!

Hakkari'de Güven Kuyumculuk yeni adresinde!

Hakkari’de yıllardır kuyumculuk sektöründe hizmet veren Güven Kuyumculuk yeni adresinde görkemli bir törenle hizmete açıldı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Uzun yıllardır kuyumculuk sektöründe hizmet veren Genç Girişimci Hacı, Halil ve Abdurrahman Akmaz kardeşlerin işlettiği Güven Kuyumculuk Bulak Mahallesi Bulvar Caddesi Belediye karşısında yeni adresinde hizmet vermeye başladı.

Açılışa Pinyanişi lideri Orhan Piruzbeyoğlu, Ak Parti İl Başkanı Zeydin Kaya, eski belediye başkanı Şükrü Çallı, kanat önderi Metin Kurt, iş adamı Mehmet Seven,  Borsa Gold sahibi iş insanı Sabahattin Baş, vatandaşlar ve çok sayıda esnaf katıldı. Yapılan duanın ardından, işyeri'nin açılış kurdelesi kesildi.

Açılışa katılanlar girişimci kardeşleri tebrik ederek yen işyerlerinin hayırlı olmasını dilediler.

Hacı Akmaz, Mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

Kalabalık bir topluluğun katıldığı açılışta konuklara tatlı ve içecek ikram edildi.

unnamed.png

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.