Hakkari'de Gross Marketi açıldı

Hakkari'de Hikmet ve Erkan Erol Kardeşlerin kurduğu kentin Gross Market görkemli bir tören ile hizmete açıldı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkarili iş insanları Hikmet ve Erkan Erol Kardeşlerin girişimleri ile kurulan Gross Market şubesinin açılışı gerçekleştirildi.

Açılış törenine Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Taş, Hakkari Esnaf Odası Başkanı İsmail Akboğa, Hakkari Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdi Arslan, Hakkari Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Taş, İş insanları, esnaflar ile çok sayıda davetli katıldı.

Marketin açılış kurdelesi HATSO Başkanı Servet Taş, Esnaf Odası Başkanı İsmail Akboğa ve Girişimci Hikmet Erol tarafından açıldı. 

Açılışta konuşan HATSO Başkanı Servet Taş, bugün bizim için çok önemli bir açılış töreni için bir arada olduklarını söyledi.

Hikmet ve Erkan Erol Kardeşlere Hakkari'ye kazandırdıkları işyeri için teşekkür eden Başkan Taş, işyerinin hayırlı olmasını diledi. 

Girişimci Hikmet Erol, açılış törenine katılım sağlayan tüm davetlilere ayrı ayrı teşekkür etti. 

Kimseye rakip olmadıklarının altını çizen Erol, Gross Markette sattıkları ürünlerin piyasaya göre uygun fiyat olduğunu sözlerine ekledi. 

Açılış töreni davetlilere yapılan ikram ile son buldu. 

Hakkari'de 24 saat,esası ile çalısan tek,marketi Gross maeket oldu.

1-001.jpg

2-001.jpg

3-001.jpg

4-001.jpg

5.jpg

6.jpg

8-001.jpg

9.jpg

10.jpg

7.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum