Hakkari'de gösteri ve yürüyüşler yasaklandı

Hakkari'de gösteri ve yürüyüşler yasaklandı

Hakkari Valiliği 4 Nisan Abdullah Öcalan doğum günü nedeniyle her türlü yürüyüş, basın açıklaması, miting, çadır kurma, fidan dikme, stant açma ve benzeri türdeki tüm etkinlikleri yasaklandığını duyurdu.

Hakkari Valiliğinden yapılan açıklama şöyle; 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan Halkoylamasıyla ilgili propaganda etkinlikleri haricinde, PKK/KCK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan’ın doğum günü bahanesiyle veya diğer terör örgütlerince müzahir şahıslar ile halkın huzurunu bozabilecek gruplar tarafından yapılabilecek her türlü yürüyüş, basın açıklaması, miting, çadır kurma, fidan dikme, stant açma ve benzeri türdeki tüm etkinliklerin 02 Nisan ile 20 Nisan 2017 tarihleri arasında Valiliğimizin 02/04/2017 tarih ve 149 sayılı olurları ile Yasaklanmıştır' denildi.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.