Hakkari'de görkemli aşiret düğünü

Van Aile Sosyal Politikalar Müdür Yardımcı M. Salih Atlı ile aynı kurumda Sosyolog olarak çalışan Kübra Gündoğdu için Hakkari'de görkemli bir düğün yapıldı. Binlerce davetlinin katıldığı düğün renkli görüntülere sahne oldu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari'nin saygın ailelerinden Atlı ailesi mensubu Sılehi Aşireti Kanaat Önderi Mehmet Alayı Atlı'nın kardeşi M. Salih Atlı Vanlı Kübra Gündoğdu ile dünya evine girdi. 

Kübra - M. Salih Atlı çifti için Hakkari Şehit Selahattin İlkokulu önünde görkemli bir düğün töreni düzenlendi. 

Düğüne Hakkari Valisi ve Belediye Başkanı İdris Akbıyık, Hakkari Eski Milletvekili Esat Canan, Hakkari Vali Yardımcısı. Mustafa Emre Kılıç, İl Emniyet Müdürü Salavat Mete, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, Ak Parti İl Başkanı A. Mütalip Özbek, Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, Durankaya Belediye Başkanı İsmail Demirci, Büyükçiftlik Belediye Başkanı Rüştü Zeydan, Ertuşi Aşireti Lideri İskender Ertuş'un oğlu Şeref Ertuş, Pinyanişi Aşireti Lideri Orhan Piruzbeyoğlu, Mamed Piran Aşireti Lideri Çetin Can, Durankaya eski Belediye Başkanları Fatih Keskin ile Resul Kaya, HATSO Başkanı Servet Taş, İş Adamları Teoman Zeydan, İsmet Çitçi, Mahir Çallı ve Adnan Bayram, Tüm-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Şahin, Tüm- İş Konfederasyonu Doğu Anadolu Bölge Başkanı Taner Dilce, kamu kurum müdürleri, Hakkari, Van ve Yüksekova ilçelerinden gelen binlerce davetli katıldı.

3728460-fotogaleri.png

Sılehi Aşireti Kanaat önderi Mehmet Alayı Atlı, teker teker ilgilendiği davetlileri kapıda karşıladı.

İl Sağlık Müdürlüğü koronavirüs ile mücadele programı kapsamında düğün alanına mobil aşı aracı getirerek isteyen davetlilerin aşısını yaptı.

Düğün bölgede tanınan Hozan Şervan'ın seslendirdiği Kürtçe - Türkçe müzikler ve davul zurna eşliğinde çektiği halaylar ile renkli görüntülere sahne oldu. 

Kübra ve M Salih Atlı çiftine mutluluklar dileyen genç kanaat önderi M. Alayı Atlı bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan bütün davetlilere teşekkür etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum