Hakkari'de görevden atılan Emniyet müdürü tutuklandı
FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, örgütün şifreli haberleşme programı ByLock'u kullandıkları iddiasıyla gözaltına alınan, Hakkari'de görevliyken meslekten ihraç edilen 2. sınıf emniyet müdürü G.Y. ile öğretmen A.A'nın emniyetteki işlemleri tamamlandı.
HAKKARİ OBJEKTİF HABER
Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü FETÖ soruşturması kapsamında, BYLOCK'u kullandıkları iddiasıyla Hakkari'de görevliyken meslekten ihraç edilen 2. sınıf emniyet müdürü G.Y. ile öğretmen A.A sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.
Şüphelilerden G.Y. tutuklanırken, A.A. ise adli kontrol ve yurt dışına çıkış yasağı şartı ile serbest bırakıldı.
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
