Hakkâri’de Göl Cafe Restaurant’ı hizmete açıldı

Hakkâri Belediyesi, Hakkâri İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Herkari Kadın Kooperatifi bünyesinde Göl Cafe Restaurant’ı hizmete açıldı.

 

 

Merzan mahallesindeki Güla Zürya’da 20 kişinin istihdam edildiği Göl Cafe Restaurant açılışına Hakkâri valisi ve Belediye başkan vekili Ali Çelik, Vali yardımcıları, Ak Parti il başkanı Av. Zeydin Kaya, İl milli Eğitim müdürü Nurettin Yılmaz, Eski il başkanı Nurettin Fırat, Mehmet Ertuş, Kadın kolları başkanı Münevver Ertuş, Merkez ilçe başkanı Cumhur Demir, Hakkari il müftüsü İsmail Fakirullahoğlu, iş adamı Kemal Ölmez, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta konuşan Kooperatif Başkanı Gülistan Kahraman, İşletmenin 20 kişiye istihdam sağladığı ile yapımını ve satışını kendilerinin gerçekleştirdikleri bal, kuru dut, sumak, kuru elma gibi organik ürünler hakkında Vali Ali Çelik’e bilgiler verdi. Bunlara ek olarak, işletmede Osmanlı Saray Mutfağı ve Hakkâri’nin yöresel lezzetlerine dair yemekler sunacaklarını da söyledi.

İşletmeyi inceleyerek Hakkâri’ye hayırlar getirmesi temennisinde bulanan Vali Çelik ise; Hakkâri’deki emekçi kadınların kendi imkânları ile ev ekonomilerine ve Hakkâri istihdamına sağladıkları katkılardan dolayı memnuniyetini belirterek bol kazançlar diledi.

Göl Cafe Restaurant’ın işletme müdürü Seyfettin Erdal’da Açılışa katılan Vali Ali Çelik ve beraberindekilere teşekkür etti.

1.jpg

2.jpg

4.jpg

3.jpg

6.jpg

7.jpg

9.jpg

10.jpg

aba35ad5-592c-4879-bb5a-958b0c7bd3f2.jpg

15.jpg

13.jpg

8.jpg

14.jpg

5.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum