Hakkari'de "Genel Asayiş Toplantısı" yapıldı

Hakkari'de "Genel Asayiş Toplantısı" yapıldı

Hakkari'de Vali ve Belediye başkan Vekili Ali Çelik başkanlığında "Genel Asayiş Toplantısı" düzenlendi.

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik Başkanlığında Valilik toplantı salonunda gereçekleştirilen toplantıda kent genelinde yaşanan sayiş olayları ele alındı.

İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu, İl Emniyet Müdürü İdris Yılmaz ve ilgili birim yöneticilerinin katıldığı asayiş toplantısında  19- 25 Kasım tarihleri arasında Hakkari genelinde meydana gelen olayların analiz ve değerlendirmeleri yapıldı. Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Vali Ali Çelik'in ilgili birimlerden birifing aldığı kaydedildi.

 Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

 "İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu, İl Emniyet Müdürü İdris Yılmaz ve ilgili birim yöneticileri ile asayiş toplantısı yapan Vali/Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, 19-25 Kasım tarihleri arasında ilimiz genelinde meydana gelen olayların analiz ve değerlendirmelerine yönelik hazırlanan brifingleri inceledi. Vali Çelik; ilimizde meydana gelen Hırsızlık olaylarının %40, Dolandırıcılık olaylarının %67 ve Aile İçi Kadına Karşı Şiddet Olaylarının %36 oranında haftalık bazda azalmasında emeği geçen tüm kolluk görevlilerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti." 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.