Hakkari’de Evlilik Skandalı: “Eşim Beni 2 Milyon TL Dolandırdı”
Hakkari’de daha önce görev yapan 34 yaşındaki bir kadın, Bartınlı eşi tarafından dolandırıldığını iddia ederek kamuoyunun dikkatini çeken bir açıklamada bulundu.
Genç kadın, eşinin kendisini maddi olarak zor durumda bıraktığını ve yaklaşık 2 milyon TL borçla karşı karşıya kaldığını öne sürdü.
Henüz resmi makamlarca doğrulanmayan iddia, şehirde büyük yankı uyandırırken, mağdur olduğunu belirten kadın hukuki süreç başlattığını ifade etti. Olayla ilgili soruşturmanın başlatılıp başlatılmadığı ise henüz netlik kazanmadı.
Kaynak:Show haber
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
6 Yorum
