Hakkari'de Engelliler Günü pasta kesilerek kutlandı

Hakkari'de Engelliler Günü pasta kesilerek kutlandı

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle düzenlenen etkinliğe, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ali Korkmaz, Şube Müdürleri Abdullah Abi ve Oktay Kızılkaya,öğretmenler, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı

Özel Eğitim Uygulama Okulu'ndaki etkinliğe katılarak özel eğitim öğrencileriyle pasta kesen İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ali Korkmaz, 'Biz sadece 3 Aralık’ta değil, hayatımızın her anında bu engel tanımayan kardeşlerimizle ilgili çalışmalarımıza devam ediyoruz''dedi.

Korkmaz; ''Bu çok kıymetli çocuklarımızın her türlü sorunlarını çözmek, onlara destek vermek hepimizin boynun borcu. Biz her zaman engelli çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın yanında olmalı ve onların engellerini kaldırmak için gayret göstermeliyiz," 

Etkinlik, öğrencilerin el emeği göz nuru ile ürettikleri ürünlerini sergiledikleri standların gezilmesi ile son buldu. 

2810662f-eea6-4237-99f5-6114ac3459b1.jpg

d7b1070c-85b6-42dc-947d-756c4142dbc3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.