Hakkari’de 'Dünya Yürüyüş Günü' etkinliği

Hakkari’de 'Dünya Yürüyüş Günü' etkinliği

Hakkari İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 3-4 ekim Dünya Yürüyüş Günü etkinlikleri kapsamında yürüyüş düzenledi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Yürüyüşe Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Burhan Yılmaz, Hakkari Ağız ve Diş Hastanesi İdare ve Mali Hizmetler Müdürü Orhan Tanyürek, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Kıymet Armağan, Kızılay Başkanı Recep Bozkurt, KOSGEB Müdürü Cihat Gür, sağlık çalışanları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Kalabalık grup trafik polisleri eşliğinde "Sağlıklı yaşama yürüyoruz, şişmanlık pişmanlık, obeziteye hayır, mutluluk harekette şeklindeki pankartlar eşliğinde Sağlık İl Müdürlüğü önünden Valiliğe kadar yürüdüler.

Gençlik Merkezine tekrar yürüyerek giden grup burada minik öğrencilerin hazırladığı spor etkinliğine katıldı.

Hakkari İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, Dünya Sağlık Örgütü tarafından bulaşıcı olmayan hastalıkların önlenmesinde fiziksel aktivitenin yararları konusunda toplum bilincini oluşturmak, iyi uygulamalara dikkat çekmek, sağlıklı davranışları ve yaşam tarzlarını teşvik etmek için 3-4 ekim günü "Dünya yürüyüş günü" olarak belirlendiği belirtildi.

whatsapp-image-2022-10-04-at-11-46-06.jpeg

whatsapp-image-2022-10-04-at-11-46-08.jpeg

whatsapp-image-2022-10-04-at-11-46-10.jpeg

yuruyus.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.