Hakkari'de Dünya Çevre Günü etkinlikleri devam ediyor

Hakkari'de Dünya Çevre Günü etkinlikleri devam ediyor

Hakkari Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğünce 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkilikleri devam ediyor.

Etkinlikler kapsamından Hakkari Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürü Nazmi Yakar, Yüksekova ve Çukurca ilçelerinde hafta boyunca kompozisyon, resim ve şiir alanından başarılı olan öğrenicilere çeşitli hediyeler verildi.

Yakar, 5 Haziran Türkiye Çevre Haftası kutlamasının; çevre kirliliği ve etkilerine dikkat çekmesine, gelecek nesillere bırakacak mirasa sahip çıkmaya, çevre bilinci oluşturması konusunda yeni ufuklar açmasını temennisinde bulunarak,öğrencileri davranışlarından dolayı kutladı.

Ödül töreninde Yüksekova İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Atael ile Çukurca Milli Eğitim Müdürü Ceyhan Doğan ve Hakkari Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü personelleri hazır bulundu.

1-003.jpg

0f07c188-3017-415b-b3a2-b2daeea27f55.jpg

02f955e6-510e-42db-91d4-627732eb5667.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.