Hakkari’de Doğal Yaşam Şehre İndi

Hakkari’de Doğal Yaşam Şehre İndi

Hakkari’de sıcak havaların etkisiyle su ve tuz ihtiyaçlarını karşılamak için zaman zaman yerleşim yerlerine inen dağ keçileri, bu kez kent ormanında görüntülendi.

 

Daha önce karayoluna inerek sürücüler ve yayaların ilgisini çeken dağ keçileri, kalabalık sürüler halinde kent ormanında ortaya çıktı. Vatandaşların meraklı bakışları arasında rahat tavırlar sergileyen keçilerin, su ihtiyaçlarını gidermeye çalıştıkları gözlendi.

Sürü halinde hareket eden dağ keçilerinin, bölgedeki varlığı doğal yaşamın şehir merkezine kadar indiğini bir kez daha gözler önüne serdi. Vatandaşlar ise bu anları cep telefonlarıyla kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.