Hakkari’de “Devran döner ve çorba salonu” hizmete açıldı
Hakkari'nin çevre yolunda 4 kişinin istihdam edildiği “Devran döner ve çorba salonu” salonu hizmete açıldı.
HAKKARİ OBJEKTİF HABER
Hakkari’nin çevre yolu üzerinde üzerinde bulunan hastane kavşağında 4 kişinin istihdam edildiği “Devran döner ve çorba salonu” adında yeni bir iş yeri açıldı.
Sade bir açılışla hizmet vermeye başlayan iş yerinde çorba ve döner hizmeti veriliyor.
Türkiye'nin bir çok illerinde yaklaşık 15 yıl aşçılık yapan ve Hakkari’nin hizmetin en iyisine layık olduğunu belirten işyeri sahibi Gıyasettin İnanç, yeni hizmete açtıkları Devran döner ve çorba salonunda deneyimli elemanlar ve hijyenik ortamımızla vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini vermeye çalışacaklarını söyledi.
İnanç, Yeni iş yerimizde deneyimli 4 kişi istihdam ediliyor. Evlere ve İş yerlerine Alo paket servisimiz bulunuyor.” diye konuştu.
ALO PAKET; 0544 445 3036




