Hakkari'de Deniz Poyraz için taziye kuruldu
HDP İzmir İl binasına yönelik silahlı saldırıda hayatını kaybeden Deniz Poyraz için Hakkari'de taziye kuruldu.
HAKKARİ OBJEKTİF HABER
Halkların Demokratik Partisi Hakkari İl Örgütü İzmir'de HDP İl Binasına yönelik silahlı saldırıda hayatını kaybeden parti üyesi Deniz Poyraz için taziye kurulduğunu duyurdu.
HDP'den yapılan yazılı açıklamada, parti genel merkezimizin planlanması kapsamında il binasında üç günlük taziye kurulduğu, taziyenin çarşamba gününe kadar devam edeceği ifade edildi.

UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
