Hakkari'de çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi

Hakkari'de çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi

Yüksekova'nın 3 bin 400 metre yükseklikteki İkiyaka Dağlarında dün icra edilen arama tarama faaliyetleri sırasında bir mağarada çok sayıda silah, mühimmat ve malzeme ele geçirildiğini bildirdi.

Türk Silahlı Kuvvetleri Hakkari Yüksekova'da bugün gerçekleştirilen operasyon'da çok sayıda silah, mühimmat ve malzeme ele geçirildiğini belirtti.

Ele geçirilen malzemeler şöyle:" 3 adet AK-47 Kalaşnikof tüfek ,20 adet 60 mm havan mühimmatı, 8 adet RPG 7 mühimmatı ,8 adet RPG 7 sevk fişeği, 60 mm havan ve çatal ayağı, 2000 adet AK-47 fişeği, 800 adet PKMS makinalı tüfek fişeği, yarım çuval Doçka fişeği, 36 adet el bombası, 50 adet AK-47 şarjörü, 10 kg amonyum nitrat, 3 bidon TNT, 300m kablo, 1 tane 4 kw jeneratör, 2 tane 1 kw jeneratör ,1 tane bosch hilti, 13 tane akü, 3 regülatör 1 tane lcd tv, 2 tane dvd oynatıcı, 200 civarı kitap, 1 fırın, 20 karton sigara, 4 gaz lambası, Sony 20 mp fotoğraf makinası, 6 adet büyük hilti ucu , çok miktarda kıyafet ve gıda malzemesi"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.