Hakkari'de bir ilk! Ev ve iş yerlerine sipariş alınır!

Hakkari'de bir ilk! Ev ve iş yerlerine sipariş alınır!

Adeta bir mineral vitamin deposu olan Doğal kaynak suyu Sırma ve hayat su bayiliğini açan Savaş Kaçmaz ev ve işyeri servislerine başladı. Kaçmaz, Hakkari ve ilçelerinin tek bayisi olduğunu belirterek 7/24 hizmet verdiklerini söyledi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Günümüzde su siparişi oldukça yaygın halde verilmeye başladı. Bunun nedeni teknolojinin gelişmesi ile İnternet ve telefonun yaygın olarak kullanılmasıdır. Eve su siparişinin verilmesi insanın kolayına geliyor. Temel ihtiyacımız olan su oldukça önemlidir. Bir insan aç haftalarca yaşayabilir. Fakat susuz üç gün yaşar. Bu uzmanlar tarafından belirlenen bir bulgudur. İnsan vücudunun %60’ı su olduğundan dolayı temel ihtiyaç su olarak adlandırabilir. İçme suları damacana olarak tüketilmeye başladığından bu yana daha fazla fayda sağladığı göründü. Damacananın Hijyen kurallarına uygun olması tercih edilme sebebi haline geldi. Eve iki türden sipariş veriliyor. İnternet üzerinden ve telefon ile arayarak. Evlere damacana su siparişi vererek kolaylık sağlamış olursunuz. 

 Bulak mahallesi 1032 sokağında Sırma ve Hayat Su, bayiliğini açan  Savaş Kaçmaz, ev ve işyerlerine hem indirim hemde servis hizmeti vermeye başladıklarını söyledi.

İLETİŞİM: 0543 640 40 48  

1.jpg

2.jpg

jhkhjk.jpgewtrdu.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.