Hakkari'de başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Hakkari'de başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Eğitime Destek Platformu Hakkari il Başkanlığınca ikincisi düzenlenen Siyer yarışmasında başarılı olan öğrencilere ödülleri verildi.

Hakkari Eğitime Destek Platformu tarafından bu yıl Siyer yarışmasının ikincisi 23 Nisan İlk ortaokulunda düzenlendi.

Eğitime Destek Platformu Hakkari il Başkanı Ramazan Özdemir, geçen yıl başlattıkları yarışmanın ikincisini 23 Nisan İlköğretim okulunda 5,6 ve 7. sınıfta okuyan öğrencilere yönelik yaptıklarını söyledi.

Program kapsamında Mart ayında öğrencilere 400 kitap dağıtıldığını belirten Özdemir, Mayıs ayında düzenledikleri yarışlarda ilk ona giren öğrencilere ise para ödülü verdiklerini belirtti.

Yarışmayı destekleyecek farklı çalışmalara da imza attıklarını kaydeden Özdemir, "Bu yıl da Siyer yarışması gerçekleştirdik. Bu yarışmanın amacı, Hazreti Peygamberin çocukluk evresinden elçilik evresine kadar, hayatının tüm alanlarındaki örnek kişiliğini çocuklarımıza ve gençlerimize aktarmaktır. Bu anlamda düzenlediğimiz yarışmalara katılan ve başarılı olan tüm öğrencilerimizi tebrik ederim”  diye konuştu.

23 nisan İlk Ortaokulunda düzenlenen ödül törenine Hakkari İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fahrettin Çelik, Kızılay Hakkari Şube Başkanı Recep Bozkurt, Eğitime Destek Platformu Hakkari İl Başkanı Ramazan Özdemir, Hakkari Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Harun Aşan ve bazı STK temsilcileri katıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.