Hakkari'de Asayiş Uygulaması

Hakkari'de Asayiş Uygulaması

Hakkari'de "Huzur" uygulaması yapan ekipler, araçları didik didik ararken, sürücü ve yolcuların Genel Bilgi Tarama sorgulamasını yaptı.

 Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri bir süre önce akşam saatlerinde il merkezi ve ilçelerde 700 polisin katılımı ile yapılan huzur uygulamasının ardından, bu defa ise asayiş uygulaması başlatıldı. 3 mahalle, 1 belde ve yüzlerce köyün ulaşımını sağladığı Karşıyaka Mahallesi Katremas Köprüsünde İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından huzur uygulaması yapıldı.


Öğle saatlerinde başlayan asayiş uygulamasına narkotik suçlarla mücadele, mali suçlarla mücadele, terörle mücadele, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele, özel harekat, çevik kuvvet ve trafik ekiplerinin de aralarında bulunduğu çok sayıda polis katıldı.

Yapılan kontrollerde kişilerin GBT sorgulamalarının yanı sıra el çantaları ve valizleri kontrol edilirken, sürücülerin de evrakları incelendi.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.