Hakkari'de 'Aile Hukuku' semineri

Hakkari'de 'Aile Hukuku' semineri

Hakkari'de Yargıtay 2. Hukuk Dairesi Başkanı Ömer Uğur Gençcan konuşmacı olarak katıldığı “Aile Hukuku Uygulamaları” konulu Meslek İçi Eğitim Semineri verildi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Barosu ve Türkiye Barolar Birliği (TBB) iş birliği ile düzenlendiği Sertifikalı “Aile Hukuku Uygulamaları” konulu Meslek İçi Eğitim Semineri Kaya Plaza'daki Baro Başkanlığında gerçekleştirildi.

Yargıtay 2. Hukuk Dairesi Başkanı Ömer Uğur Gençcan ile Avukat Serpil Özok'un konuşmacı olarak katıldığı seminere Hakkari Barosu Başkanı Avukat Ergün Canan ile avukatlar katıldı. 

Hakkari Barosu ile Türkiye Barolar Birliği'nin (TBB) ortaklaşa düzenlediği “Aile Hukuku” konulu meslek içi eğitim seminerini gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Canan, katkı ve sunumlarından dolayı Yargıtay 2.Hukuk Dairesi Başkanı Ömer Uğur Gençcan’a ve Avukat Serpil Özok’a teşekkür etti. 

Başkan Canan seminere katılan Yargıtay 2.Hukuk Dairesi Başkanı Ömer Uğur Gençcan ile Avukat Serpil Özok'a plaket taktim etti. Resim

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.