Hakkari'de ADEM’in yılsonu sergisi

Hakkari Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV bünyesinde faaliyet gösteren Aile Destek Merkezi (ADEM) 1 ve 2 şubeleri tarafından organize edilen el emeği göz nuru yılsonu sergisi açıldı.

Bulvar Caddesi Hakkari Belediyesi hizmet binası önünden düzenlenen yıl sonu sergisinin açılışını gerçekleştiren sergiyi Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Berat Kasımoğlu ve Hakkari Vali Yardımcısı Mustafa Emre Kılıç ve beraberindekiler sergideki stantları tek tek dolaşarak, yapılan çalışmaları inceledi.

11 kurstan 430 kursiyerin el emeği göz nuru ürünlerin sergilendiği stantlara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Sergide giyim, el sanatları, nakış, Trikotaj ve kuaför ürünleri sergilendi.

Sergi açılışına Vali Yardımcısı Mustafa Emre Kılıç, eşi Tuğçe Kılıç, Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Berat Kasımoğlu’nun eşi Melis Kasımoğlu, SYDV Müdürü Sait Abdullahoğlu, Koordinatörler Remziye Müezzinoğlu, Güneş Hayva ve ADEM eğitmenlerinden Perihan Tekin, Münevver Değirmenci, Ayşen Olaş, Cennet Ertuş ve Mesude Şener ile kursiyerler katıldı.

1.jpg

2.jpg

4.jpg

3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.