Hakkari'de 47. 400 kilo uyuşturucu ele geçirildi

Hakkari'de 47. 400 kilo uyuşturucu ele geçirildi

Hakkari Valiliği, Yüksekova ilçesinde 47.400 gram uyuşturucu madde ele geçirildiğini duyurdu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Valilince yapılan açıklamada, emniyet müdürlüğü ekipleri tarafından Yüksekova ilçesindeki bir uygulama noktasında durdurulan araçta yüklü miktarda esrar ve afyon sakızı ele geçirildiği belirtildi. 

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:  "İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçunu önlemeye yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında; 26.10.2022 günü Yüksekova ilçesinde uygulama  noktasında  durdurulan bir araçta  42.600 gram takoz esrar ve 4.800 gram afyon sakızı olmak üzere toplam 47.400 gram uyuşturucu/uyarıcı madde ele geçirilmiş olup şüpheli hakkında  gerekli  adli tahkikata başlanmıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur." 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.