Hakkari'de 30 köy ve 66 mezra yolu, ulaşıma kapandı
HAKKARİ'de dün akşam başlayıp, aralıklara sabaha kadar devam eden kar yağışı nedeniyle 33 köy ve 66 mezra yolu ulaşıma kapandı.
HAKKARİ OBJEKTİF HABER
Kentte dün akşam saatlerinde başlayan, aralıklarla etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Kent merkezinin yüksek kesimlerinde kar kalınlığı 50 santimetreyi aşarken, kardan dolayı 30 köy ve 66 mezra yolu ulaşıma kapandı.
İl Özel İdaresi'ne bağlı karla mücadele ekipleri, kapanan köy ve mezra yollarını açmak için çalışma başlattırken Hakkari belediye ekipleri de şehir merkezinde çalışmalarını sürdürüyor.


.jpg)
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
